Social Media
Ansøg her test

30.000 kr. i sigte!

I 2024 er det igen muligt for vandsportsinteresserede klubber og foreninger at søge op til 30.000 kr. til aktiviteter på vandet for børn og unge.

Hempel Fonden støtter et aktivt og tilgængeligt liv på vandet for børn og unge i Danmark. Vi tror på, at de tidlige oplevelser med at være på vandet skal være præget af leg og fællesskab.  

Formålet med Søsat er at hjælpe vandsportsinteresserede, frivilligdrevne klubber og lokalforeninger med at søsætte en mangfoldighed af aktiviteter på vandet. 

Puljen 'Søsat' hjælper klubber og foreninger nemt og enkelt med op til 30.000 kr. til aktiviteter på vandet for børn og unge + op til 10 svømme- og redningsveste.

Søg her

I kan få feedback på jeres idé ved at skrive eller ringe til Anemone Präem (se nedenstående kontaktinformation) Når I er klar til at sende en ansøgning, skal I udfylde ansøgningsskemaet ved at klikke på denne knap:

Søg om op til 30.000 kr. her

Få svar på dine spørgsmål her

Det har vi støttet

Assens Cable Club

Projektet “Skole-wakeboard” var et samarbejde mellem Assens Cable Club og lokale skoler, der havde til formål at give flest mulige børn og unge i Region Syddanmark mulighed for at stifte bekendtskab med et aktivt liv på vandet i trygge rammer.  

Klubben brugte sin nyanlagte kabelbane til wakeboard og vandski som basis for at udvikle et konceptuelt idrætsforløb for regionens folkeskoler, efterskoler, højskoler og gymnasier, hvor eleverne blev introduceret til vandsport og vandkultur - primært wakeboard.  

Ca. 500 elever mellem 12 og 18 år deltog i aktiviteterne.

KDY

KDY modtog støtte til våddragter og våddragtsko til en række rekrutteringsaktiviteter herunder åbent hus, tag-en-ven med-dage samt sommer- og efterårsferieaktiviteter.  

Aktiviteterne var åbne for alle børn og unge, der havde lyst til at prøve kræfter med sejlsporten. Deltagerne fik bl.a. mulighed for at prøve kølbådssejlads, jollesejlads, SUP, kajak og vandsjov.  

Der var dygtige trænere knyttet til alle rekrutteringsaktiviteterne, der sikrede, at deltagerne fik en både god og sikker oplevelse i sejlklubben. Aktiviteterne blev afsluttet med mad, drikke og en snak om, hvordan man kommer i gang med at sejle.  

Flere end 120 nye børn og unge deltog i klubbens åbent hus- og ferieaktiviteter. 

Bagenkop Idrætsforening

Bagenkop Idrætsforening tilbød svømmeundervisning i åbent hav til skoleklasser. Foreningen indgik et samarbejde med Humble Skole om at tilbyde elever i 4. og 5. klasse vandtilvænning/svømning i åbent hav som et fast tilbud i foråret og efteråret.  

Der var to faste lektioner om ugen, hvor eleverne modtog undervisning i vandtilvænning/svømmefærdigheder. Eleverne blev opdelt i hold på max. 10.  

Svømmeundervisningen var en fast del af årsplanerne og dermed undervisningen. Der er derfor hvert år nye elever, der får glæde af undervisningen.

Følg med ...

Følg med på Søsats Facebook for nyheder, inspiration, spørgsmål osv.

Nyheder fra Søsat på Facebook

Kontakt vores sekretariat, hvis du har spørgsmål. 

Anemone Praem: 20 74 91 16

Christina Fleuron: 61 27 66 65 

  • Anemone Präem

    anpra@hempel.com

    Studentermedhjælper - Nationale ansøgningsområde inkl. Søsat

    +45 20 74 91 16